ABC-Kroos Kookboek

Waterlinzen kookboek

Waterlinzen heerlijk en gezond!

Maak nu zelf de meest heerlijke gerechten met waterlinzen, van waterlinzensalade tot waterlinzencurry.
Dit waterlinzen kookboekje geeft als aanloop op een bredere (her)introductie van dit gewas alvast een aantal heerlijke recepten op basis van waterlinzen, inclusief een handleiding om waterlinzen voor eigen gebruik op een voedselveilige manier te telen.

Wie had kunnen bedenken dat waterlinzen zulke voedzame en lekkere recepten
op kunnen leveren! Waar in Nederland de voedingsbranche en de Biobased Business traditioneel
van elkaar gescheiden worden gehouden, komt hier iets moois tot stand door juist over die grenzen
heen te kijken.

Bron: Dr. Feike R. van der Leij, Lector food & Health Hogeschool VHL Leeuwarden

ABC-Kroos waterlinzen kookboek Waterlinzen heerlijk en gezondWaterlinzen; heerlijk en gezond
Is een uitgave van ABC Kroos BV en Hogeschool VHL; copyright 2015.
ISBN/EAN: 978-90-821195-4-1
Redactie: Dr. Hans Derksen
Recepten: Cees Gauw, MSc
Vormgeving: Yvonne Derksen

Over de auteurs

Cees Gauw MSc heeft Plantenwetenschappen gestudeerd aan de Wageningen University en Research centre.
Ook heeft hij inmiddels een Sustainable Lab opgezet en is hierbinnen werkzaam als adviseur in ‘agricultural, biodiversity and sustainability solutions’.
Daarnaast is Cees met veel passie en plezier werkzaam als docent Tuinbouw en Akkerbouw op Hogeschool Van Hall Larenstein te Leeuwarden.

Yvonne Derksen heeft Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Sinds 2014 heeft Yvonne zich ontwikkeld als een professioneel blogger, en heeft de succesvolle reiswebsite The Tourist Of Life waarvoor Yvonne als reisblogger rond de wereld reist.

Wij waarderen uw privacy: Klik 2 keer om te delen: